Leurse havenfeesten Etten-Leur

Hier vind je alle club meetings en auto shows

Leurse havenfeesten Etten-Leur

Berichtdoor Buzz9 op wo 13 mei 2015, 07:43

Zie onderstaande informatie. Dit is een selectie meeting. Alle plaatsen zijn helaas al vervuld.. ECHTER! Mijn Yaris staat erbij om de club te vertegenwoordigen. Kom ook eens langs. De havenfeesten van Etten-Leur zijn super!


http://www.leursehavenfeesten.nl/programma/grote+jaarmarkt

Grote jaarmarkt

zondag 24 mei 2015
GROTE JAARMARKT van 10.00-17.00 uur (entree € 2,00, kinderen tot 12 jaar gratis): Inmiddels traditioneel zullen op eerste pinksterdag ruim 300 kramen het centrum van Etten-Leur Noord sieren. Allerlei handelswaar zal deze dag te koop zijn en tussen de kramen door is er straattoneel.

In het Heerma van Vossplantsoen is een show van getunede auto's en zijn demonstraties van oude stationaire motoren en worden antieke tractoren tentoongesteld. In de omgeving van de Kapelstraat staan luchtgekoelde VW's te glimmen.

Ook zijn er een vijftigtal klassieke bromfietsen te bewonderen. Alle brommerliefhebbers hebben dan de kans hun jongensdromen en jeugdherinneringen weer op te halen. Etten-Leurse bromfietsvrienden zijn bij hun stand graag bereid om antwoord te geven op vragen over het restaureren van oude brommers en het rijden van toerritten in clubverband. Voor informatie over de bromfietsvrienden kunt u een kijkje nemen op de website: http://www.elbv.nl. Ter hoogte van de Slickbrug kunt u vele oude ambachten aanschouwen, zoals een touwslager, glasblazer en rietvlechter.

Aan de kinderen is ook gedacht. Op het Van Bergenplein staat een nostalgische draaimolen en voor de wat grotere kinderen een echte zweefmolen! Voor het luttele bedrag van € 0,50 kunnen hier rondjes worden gedraaid. Tevens is bij het Schipperskwartier een kinderdorp gevestigd.
Er zijn diverse podia, waarop diverse blaaskapellen uit Etten-Leur en omstreken hun beste beentje voor zullen zetten.

De plaatselijke horecaondernemers hebben deze dag sfeervolle terrassen ingericht en uiteraard kunt u in het sfeervolle Schipperskwartier aan de Leurse Dijk een bakkie doen, een Augustinus of een opregte Leurse borrel drinken.

Kortom, u zult zich geen moment vervelen. Kom dan ook op zondag 24 mei aanstaande, tussen 10.00 uur en 17.00 uur, naar de Leurse Havenfeesten!

=================================
Forum Moderator
Toyota Yaris P1 [SILVER] - 1.5L T-Sport 110pk - 1NZ-FE
Toyota Starlet P8 [PURPLE] - 1.3L 75pk - 2E-E
Peugeot 106 accent - Whatever it was... DEAD
Ford Fiesta - 40pk... DEAD
Avatar gebruiker
Buzz9
Bestuurslid
 
Berichten: 1494
Geregistreerd: zo 08 jan 2012, 15:14
Woonplaats: Langeweg

Keer terug naar Agenda

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten